Varsta : 34 de ani
Area de acoperire : Ardeal
Job : sedentarism
Sex : masculin
La 1 iulie aveam undeva la 125kg, la 1.80 inaltime. La facultate eram undeva pe la 85kg, dar odata cu angajarea si statul pe scaun ore intregi la birou, mers cu taxiul am ajuns sa ajung la venerabilele 125 de kilograme.
Am avut si probleme medicale cu circulatia sangelui din cauza kilogramelor si sedentarismului, bagam la pizza si Cola/Pepsi si vanzatorii se bucurau sa aiba client fidel. La fel cei de la TAXI.
Totul pana cand am zis pana aici.
Ce am facut.
Evident, no COLA/PEPSI, fara mezeluri si fara paine. De cand am inceput sa am grija de mine ma scol mai devreme, merg si vin de la job pe jos, cam 3h/zi. Seara la 10 mai ies o tura de vreo 1-1.5h la o plimbare. Saptamanal merg la fotbal cel putin 1-2h, in alta zi la tenis si de vreo 2 ori mergeam la bazin unde inotam cam 2h zilnic (cu pauze la jumate sau o ora)
Sincer se poate. M-a intrebat un coleg cand am timp de toate astea?!? Hai sa facem un calcul :
Job : 8h
Somn : 6h
Plimabre : 5h
Suma e doar 19h, asa ca va mai raman inca 5h/zi care le puteti baga la somn o parte, eu le mai bag dupa cum am zis la fotbal, tenis, inot, sex, citit prin parc pe cat posibil si bineinteles la ce vreti voi.
Putin despre mancare. Mananc foarte multe salate, facute de mine, foarte multe fructe, beau lapte (4-5%) grasime. Dar cand merg la iarba verde mananc si gratare/mici, sau in oras la meci cu baietii mai bag ceva fripturi sau ce pica. Evident nu ca spartu, dar nimeni nu va opreste sa mancati 4 mici(fara paine).
Am primit recomandaari sa nu scad mai mult de 2, 2.5 kg/saptamana, asa ca daca vad ca scaderea e prea brusca, in ziua aia mai merg si bag o pizza(cu branza/vegetariana doar pt a evita mezelurile).
Dupa 2 luni am ajuns la 108.5 kilograme.
O sa incerc saptmanal sa va tin la curent cu ritmul meu, si poate va mai dau ceva retete bestiale personale de salate.