Slabire, diete, sanatate » Diete

Care e cura de slabire perfecta ?

(6 posts)

1. admin
    admin

A-ti incercat careva dintre voi o cura de slabire care intradevar a dat rezultate? Care e aceea?

Posted 1 year ago #
  2. aladdin
    Member

Of.
    Ca sa dea rezultate si sa fie "cura de slabire perfecta", trebuie sa fie un alt stil de viata si sa nu aiba caracter provizoriu...
    :) ...ca la sfaturi suntem buni.
    Curaj!
    Aladdin

Posted 10 months ago #
  3. sandra_sanduka
    Member

Buna!

E greu de spus care e "dieta perfecta" , sincera sa fiu nu cred ca exista asa ceva , sau cel putin nu e general valabil.
    Am auzit cu totii persoane care au tinut diete indelung contestate de marea majoritate, si totusi au obtinut rezultatele scontate si s-au si mentinut in perioada urmatoare.
    Prietena mea cea mai buna a incercat ( sceptica) celebra dieta cu "supa de pui" dupa ce a auzit-o pe Nicoleta la tv in direct vorbind despre performanta ei .
    Cand mi-a povestit ce are de gand sa faca , am incercat sa o conving sa se razgandeasca , dandu-i fel de fel de motive ce mi se pareau logice ,impotriva acestei diete.
    Nu m-a ascultat , a respectat intocmai dieta , ba chiar isi prepara compotul din 3-4 mere mici in loc de 7 , zilnic cosuma 2 comprimate efervescente cu vitamine , biotina, acid folic , calciu, magneziu , zinc , etc si mergea la sala de 4 ori pe saptamana ( 1 ora cardio + exercitii la aparate), avea energie , se simtea excelent, nu era lesinata sau vlaguita si a slabit enorm!!
    In 5 saptamani a slabit 17 kg , exact cat avea nevoie , si se mentine si in ziua de azi avand o alimentatie normala si practicand sport cu moderatie.Din primavara trecuta si pana azi nu a pus mai mult de 1 kg care l-a si dat jos. Cred ca e mai important ce faci dupa ce termini dieta.
    La 1,60 avea 62 de kg iar acum are 45.
    Nu-mi vine sa cred, schimbarea e enorma. Daca nu as fii tinut legatura cu ea si nu ne-am fii vazut aproape zilnic nu as fi crezut.
    Efectiv m-a lasat fara cuvinte, m-a impresionat atat de mult incat de ieri am inceput si eu dieta .

Am sa-i urmez exemplul; mi-am facut abonament la sala, mi-am luat si eu vitamine efervescente care au un gust destul de bun zic eu , si astept cu nerabdare sa treaca 1 luna.
    In prezent , la 1,63 am 60 de kg si as dori sa ajung la 48 . Daca slabesc 8-10 kg cu dieta asta ma declar mai mult decat multumita!

Posted 10 months ago #
  4. admin
    admin

Ideea e sa fii realista in asteptari si sa nu ceri lucruri de neacceptat. Sincer, greutatea de 48 de kg t-i se pare ok?

Posted 10 months ago #
  5. ilnino
    Member

Totul e si mental. In primul rand trebuie sa itzi doresti, apoi sa faci ceva pt a da jos kilogramele. Nu neaparat sa te strofoci pt asta, dar incet incet, sa modifici din viata ta de pana atunci ceva.

Dupa cum am creat si eu un post aici, acu 4 luni aveam 126 si acuma am 101.5 Daca era dupa mine de mult aveam 90, dar am fost rugat de admin si de cativa prieteni sa nu mai scad asa brusc.

Pe langa faptul ca itzi doresti, si respecti o dieta mia fa ceva in plus, ca daca duci in continuare viata de pana atunci cred ca tot aia e. De ex prietena lui Sanduka mergea la sala, eu ma plimb prin oras.

Dreams come true ....

test test
    Posted 10 months ago #
  6. admin
    admin

Eu de exemplu umblu din nou la sala de la 8 la 9 dimineata. In fiecare dimineata iau 20 ml de Carnitina lichida de la Pro Nutrition (pentru ca eu trebuie sa ard destul de multa grasime).

Posted 10 months ago #

RSS pentru acest topic

Reply

You must log in to post.